Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje svih modela mobilnih telefona, upis srpskog menija, zamena touch, LCD, fleta, mikrofona, punjenja, kao i mnoge druge reparacije, brzo i kvalitetno!!! Saznaj više»

Samsung dekodiranje

Samsung dekodiranje

Pored samog dekodiranja samsung mobilnih telefona možemo da Vam ponudimo i otključavanje zaštite telefona (pattern), bez izgubljenih podataka i resetovanja telefona, to vazi i za druge modele koji imaju takvu zaštitu!!! Saznaj više»

Dekodiranje Sony mobilnih telefona

Dekodiranje Sony mobilnih telefona

Dekodiranje - otključavanje svih modela Sony mobilnih telefona fabričkim kodom, sa bilo koje mreže ili bilo kog operatera, najsigurniji i najbolji način otključavanja Vašeg telefona! Saznaj više»

Dekodiranje LG mobilnih telefona

Dekodiranje LG mobilnih telefona

Dekodiranje - otključavanje svih modela LG mobilnih telefona, fabričkim kodom, sa bilo koje mreže i to samo pomoću serijskog broja (IMEI) bez dolaska u servis i bilo kakvih alata. Najbezbedniji i najsigurniji način dekodiranja telefona, trajno rešenje, čak i ako nadogradjujete program telefona ili resetujete! Saznaj više»

Iphone dekodiranje fabričkim kodom

Iphone dekodiranje fabričkim kodom

Specijalna ponuda fabričko otključavanje svih modela Iphone 2,3G(S), 4(S) i Iphone 5, nadogradnja software na zadnju verziju 6.0.... Još uvek postoji i opcija otključavanja putem jailbrake i kartica poput X-sim ili slične gde je možda cena niža ali se gube druge pogodnosti! Saznaj više»

Servis računara

Servis računara

Servis svih vrsta laptova brzo i kvalitetnio! Saznaj više»

 

Dekodiranje mobilnih telefona

Spread the love

dekodiranje-mobilnih-telefona

Prilikom kupovine mobilnog telefona kod nekog od mobilnih operatera što su domaćih, Telekom Srbije, Telenor ili VIP, ili bilo od kog  svetskog operatera, mobilni telefon se zaključava tako da se može koristiti isključivo u mreži mobilnog operatera kod koga ste kupili telefon. Velike kompanije to rade da bi svoje korisnike zadržali što duže kod sebe.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona podrazumeva da se mobilni telefon koji je podešen da radi samo u jednoj mreži, osposobi da može nesmetano raditi u bilo kojoj mreži po želji.

Otključavanje telefona u najvećem broju slučajeva završava se istog dana, čak što više praksa nam je da završimo u roku od nekih 15 minuta osim ako nije iz grupe modela koji idu putem servera kao IPHONE ili Nokia najnovijih serija gde dekodiranje traje do nekih 2 dana.

Ukoliko imate pitanje pozovite nas na tel. 019 737 702 ili na stranici KONTAKT gde možete popuniti formular i najkracem roku odgovorićemo Vam!!!

Vršimo uslugu dekodiranja mobilnih telefona sledećih proizvođača:

KLIKNITE NA NAZIV PROIZVOĐAČA DA BI VIDELI LISTU PODRŽANIH MODELA

Alcatel BlackBerry Huawei HTC Iphone
LG  Motorola Nokia  Nokia  Palm 
Samsung Sony Siemens ZTE

 

* ZA SVE DRUGE MODELE TELEFONA KONTAKTIRAJTE NAS…

Modeli mobilnih telefona

Check PageRank