Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje svih modela mobilnih telefona, upis srpskog menija, zamena touch, LCD, fleta, mikrofona, punjenja, kao i mnoge druge reparacije, brzo i kvalitetno!!! Saznaj više»

Samsung dekodiranje

Samsung dekodiranje

Pored samog dekodiranja samsung mobilnih telefona možemo da Vam ponudimo i otključavanje zaštite telefona (pattern), bez izgubljenih podataka i resetovanja telefona, to vazi i za druge modele koji imaju takvu zaštitu!!! Saznaj više»

Dekodiranje Sony mobilnih telefona

Dekodiranje Sony mobilnih telefona

Dekodiranje - otključavanje svih modela Sony mobilnih telefona fabričkim kodom, sa bilo koje mreže ili bilo kog operatera, najsigurniji i najbolji način otključavanja Vašeg telefona! Saznaj više»

Dekodiranje LG mobilnih telefona

Dekodiranje LG mobilnih telefona

Dekodiranje - otključavanje svih modela LG mobilnih telefona, fabričkim kodom, sa bilo koje mreže i to samo pomoću serijskog broja (IMEI) bez dolaska u servis i bilo kakvih alata. Najbezbedniji i najsigurniji način dekodiranja telefona, trajno rešenje, čak i ako nadogradjujete program telefona ili resetujete! Saznaj više»

Iphone dekodiranje fabričkim kodom

Iphone dekodiranje fabričkim kodom

Specijalna ponuda fabričko otključavanje svih modela Iphone 2,3G(S), 4(S) i Iphone 5, nadogradnja software na zadnju verziju 6.0.... Još uvek postoji i opcija otključavanja putem jailbrake i kartica poput X-sim ili slične gde je možda cena niža ali se gube druge pogodnosti! Saznaj više»

Servis računara

Servis računara

Servis svih vrsta laptova brzo i kvalitetnio! Saznaj više»

 

O nama

Spread the love

Galis doo tehnički pregled vozila je firma koja se već 12 godina uspešno bavi u sledećim oblastima: knjigovostvene usluge, servis mobilnih telefona a od 2008 i tehnički pregled vozila. Nalazimo se na tri lokacije i to u Branka Radičevića 14a lokali 11 i 24, zgrada tržnog centra, gde nam se nalazi servis mobilnih telefona i knjigovodstvene usluge i u Njegoševoj 35 gde se nalazi tehnički pregled vozila.

servis mobilnih telefonaU servisu mobilnih telefona koji se nalazi u ul. Branka Radičevića 14a/11, pored samog servisiranja mobilnih telefona, nudimo i usluge popravke računara, digitalnih fotoaparata i instalacija videonadzora. Opremljeni smo najsavremenijom opremom pa Vam zato možemo izaći u susret i rešiti bilo koji problem koji imate a naš servis nudi. Dekodiranje telefona, zamena fletova, LCD, toucha, punjenje telefona, nakvašeni telefoni, softverski kvarovi, srpski meni u telefonu ne predstvljaju nikakav problem! Pored servisiranja možemo da Vam ponudimo puno dodatne opreme, baterije, auto i kućne punjače, solarne punjače, stalke za mobilne, futrole raznih tipova, nove i polovne telefone sa garancijom i još puno toga…

 

 

Tehnički pregled vozila koji se nalazi u Njegoševoj 35 u Knjaževcu, može Vam ponuditi kompletnu uslugu registracije vozila, osiguranje Delta djenerali i Takovo, uz najpovoljnije uslove, plaćanje čekovima na više rata kao i drugim pogodnostima. Nudimo pomoć u obradi papira prilikom uvoza vozila, prevod papira i sl., prenos vlasništva vozila a u svakom momentu možete kod nas potpuno besplatno proveriti Vaše vozilo i biti sigurni u ispravnost istog. 

Check PageRank